Bite

BITE_CAROLINEROXY bite2 elle
Pic 1 & 3 by me / Pic 2 tumblr

Fast att jag är en rätt färgglad prick så är svartvitt så galet snyggt och inspirerande. Har haft några riktigt mysiga dagar på västkusten men imorgon åker jag hem till Stockholm igen, har både tidningsintervjuer och spännande möten på G. Och så Paris på lördag. Högsta växeln.

Even though I’m quite a colorful person I think that greyscale are so crazy beautiful and inspiring. I’ve had some awesome days at the westcoast but tomorrow I’ll go back home to Stockholm, I have both magazine interviews and exciting meetings planned. And then Paris on saturday. Top gear.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Hedda Dibinger - new week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *