Bite

BITE_CAROLINEROXY bite2 elle
Pic 1 & 3 by me / Pic 2 tumblr

Fast att jag är en rätt färgglad prick så är svartvitt så galet snyggt och inspirerande. Har haft några riktigt mysiga dagar på västkusten men imorgon åker jag hem till Stockholm igen, har både tidningsintervjuer och spännande möten på G. Och så Paris på lördag. Högsta växeln.

Even though I’m quite a colorful person I think that greyscale are so crazy beautiful and inspiring. I’ve had some awesome days at the westcoast but tomorrow I’ll go back home to Stockholm, I have both magazine interviews and exciting meetings planned. And then Paris on saturday. Top gear.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - versace Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *