Pocahontas

pocahontas_carolineroxy1A pocahontas_carolineroxy5  pocahontas_carolineroxy6pocahontas_carolineroxy7 pocahontas_carolineroxy4
Skirt Sheinside / Bracelet Phixclothing.com / Scarf Carlings / Top American apparel

Så, en liten dröm om att vara som Pocahontas. Typ springa på grässlätter, skrika stridsrop och rida barbacka på vita vackra hästar… Iallafall, haft välbehövligaste fikan idag med Angi & Frida, jordgubbar och lemon curd, yummie.

So, a little dream about being like Pocahontas. Like running at the grass steppes, shouting war cries and ride bareback on beautiful white horses… Anyways, I had the best time with Angie & Frida today, strawberries and lemon curd, yummie.

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *