Now here

NOWHERE1b nowhere nowhere2
Snaps latest days / cap from nowhere

Sitter på tåget på väg hem till Stockholm nu, ska direkt på en intervju med Plaza kvinna och senare ikväll är jag inbjuden till Elle & Ralph Lauren’s event, så bara att köra direkt! Bara 2 dagar till Paris med.. Bonjour bagel et le béret!

I’m on the train on my way back to Stockholm now, I’m heading to an interview with Plaza woman directly and later tonight I’m invited to an Elle & Ralph Lauren-event. Just 2 days left to Paris too.. Bonjour bagel et le béret!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Business Alexandra Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *