Tornado

TORNADO_CAROLINEROXY TORNADO_CAROLINEROXY4 TORNADO_CAROLINEROXY3  TORNADO_CAROLINEROXY5
Jacket chiquelle / Pant Sophiscat / Shoes J. Campbell Henry Kole / Watch Larsson & Jennings Photo: Sanja M

Då var man hemma ifrån intervjun och fotograferingen för Plaza, in i duschen och sen iväg på kvällens event. Blir ingen sen kväll för ska upp tidigt imorgon och fixa inför Paris, hoppas ni får en fin kväll!

So, home again after the interview and photoshoot with Plaza, I’m gonna jump into the shower and then head to the Elle event. I’m not gonna be out late since I’m going up early tomorrow to prepare for Paris, hope you’re having a great evening!

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - 75 ÅRS FEST!! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO BYGISELA - TODAYS BRUNCH We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *