Tornado

TORNADO_CAROLINEROXY TORNADO_CAROLINEROXY4 TORNADO_CAROLINEROXY3  TORNADO_CAROLINEROXY5
Jacket chiquelle / Pant Sophiscat / Shoes J. Campbell Henry Kole / Watch Larsson & Jennings Photo: Sanja M

Då var man hemma ifrån intervjun och fotograferingen för Plaza, in i duschen och sen iväg på kvällens event. Blir ingen sen kväll för ska upp tidigt imorgon och fixa inför Paris, hoppas ni får en fin kväll!

So, home again after the interview and photoshoot with Plaza, I’m gonna jump into the shower and then head to the Elle event. I’m not gonna be out late since I’m going up early tomorrow to prepare for Paris, hope you’re having a great evening!

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Thailand Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *