Leo

LEO_CAROLINEROXY LEO_CAROLINEROXY3b LEO_CAROLINEROXY5 LEO_CAROLINEROXY2 LEO_CAROLINEROXY4
Pics from St Tropez this summer / Jump-suite St Tropez / Watch Michael Kors / Belt Moschino / Earrings Guess

Tjolahooopp! Idag har jag varit grym, high five! Haha. Nä men, fått mycket gjort. Fixat med klänning inför Chic-galan och Blogawards, blivit intervjuad och fotograferad för ett reportage, varit på Gina’s presskontor och därefter Loveyewear. Nu ska jag packa inför Paris imorgon, måste bara packa upp först… Sen vill jag ha hamburgare, puss!

Heeey! Today I’ve been awesome, high five! Haha. Naah, but I’ve got a lot of things done. Managed with my dresses to the Chic-gala and Blog awards, interviewed and photographed for an article, went to Gina Tricot’s press office and later Loveyewear. Now I’m going to pack my bag for the Paris-trip tomorrow, I just have to unpack it first… Then I want hamburgers, xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Lisa Anckarman - #IDEALOFSWEDEN AW17 We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *