You can’t sit with us

CANTSIT gypsy2Photo P. T

En bra sak i livet är att endast omge dig med människor som får dig att må bättre. De som tar din energi och är elaka på ett eller annat sätt är inte värda din tid. Jag är så glad att jag hittat en liten skara människor i mitt liv som gör mig glad, vi gläds åt varandras framgång och bryr oss om varann.

One good thing in life is to only be around people that makes you feel better, not the opposite. Those who treats you poorly are not worthy of your time. I’m so happy I’ve found a little bunch of people that makes me happy in my life, we are happy for each other and care.

Posted in: Photoshoots

You might also like

Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *