Property of

ralph_CAROLINEROXY ralph3 ralph6 ralph2 ralph1

Då drar vi mot flygplatsen för att flyga mot Paris! Vi stannar tills på måndag på finaste hotellet, vi bodde där sist vi var i Paris och de har magiska sängar och overklig frukost. Ovan är lite bilder från Elle & Ralph Lauren eventet häromdagen, den nya kollektionen såg riktigt grymt ut. Nu: Pariiis!

So, we’re heading to the airport to catch the train to Paris. We’re staying until monday at the best hotel ever, we stayed there last time and they have magical beds and breakfast from heaven. Above are some pics from the Elle & Ralph Lauren event the other day, the new collection looked awesome. Now: Pariiis!

Posted in: Shopping

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *