Paris

PARIS1A paris_carolineroxy  paris1 paris2  paris6Jacket from Misbehave

Woop woop, gled runt i Paris igår, vid triumfbågen och Eiffeltornet när solen gick ner, Shoppade kring Champs-Élysées, låg bland annat världens grymmaste H&M där, stort och så mycket speciellt. På kvällen åt vi trerätters i Bercy Village, galet mysigt här! Nu bästa: hotellfrukost! Haha

Woop woop, we’ve hung out in Paris yesterday, by the Arc the Triomphe and the Eiffel tower when the sun went down. We did some shopping around Champs-Élysées, the best H&M ever was places there, so big and so much special things. Late night we had a three dinner course in Bercy Village, so crazy beautiful here. Now the best: hotel breakfast! Gotta love it, haha.

Posted in: Travels
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *