Ain’t no wifey

wifey_carolineroxy_ wifey_carolineroxy3b
Cap from JFR

Hur grym är min nya mössa? Haha, älskar den. Vi ska lämna Paris för den här gången, tråkigt såklart men längtar till Stockholm där det kommer hända galet mycket denna vecka, och sen ska jag tillbaka till Paris igen denna månaden – men då för en helt annan resa…!!

How awesome is my new cap? Haha, love it. We’re leaving Paris for this time, sad ofc but I long home to Stockholm too since this week is gonna be awesome, and I’m going back to Paris this month – that time for a completely different trip…!

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JAG SKA TILL DUBAI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *