Baby you rock my world

rock_carolineroxy_1 rock_carolineroxy3 rock_carolineroxy rock_carolineroxy2 rock_carolineroxy5 rock_carolineroxy4b
Shorts Levis 3k / Shades Glasses shop / Boots Dr Martens / Hat H&M / Bracelet eversilver / Necklace Regal rose / Photo Sanja M

Stockholm bjuder fortfarande på sol, dock börjar de bli lite kyligare, men så länge shorts funkar så är ju livet fantastiskt – det vill säga alltid haha. Nyss hemkommen från stan. Suttit på EH i typ tre timmar, fikat med Lisa, samtidigt som jag svarat på mail och hon pluggat, nu ska jag äntligen iväg till gymet, saknat!!

It’s still sunny in Stockholm, even though it’s a bit colder, but as long as you can wear shorts life’s amazing – which means always haha. Just got home from the city. Spent the last three hours having coffee with Lisa and two Macbooks – I answered e-mails and she studied, now I’m finally of to the gym, missed it!!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Lisa Anckarman - #IDEALOFSWEDEN AW17 We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *