Karen Walker

WALKER
Karen Walker, Loveyewear

Hur grymma är mina nya brills från Karen Walker? Älskar detaljerna! Har mycket nytt att visa upp här, blev en del i Paris också. Nu ska jag snart in till stan och fixa lite inför Chic-galan, lunchmöte på Riche och sedan möta upp min bästa Lisa, later!

How awesome are my shades form Karen Walker? Love the details! I’ve much new in to show here, shopped a lot in Paris too. Now I’m heading in to city to get something done for the Chic gala, having a lunch meeting at Riche and then meeting up with my best Lisa, later!

Posted in: Shopping

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *