Holy grail

roses_carolineroxy1 roses_carolineroxy2 roses_carolineroxy6 roses_carolineroxy
Flower chain Rock and rose / Converse Sarenza / Shorts Levis3k / Jacket Choies / Photo Sanja M

Precis hemkommen från stan, varit runt med Vic och trixat och fixat, käkat lunch på Mocco och hämtat upp lite kläder – najs att ha en grym bloggkollega att glida runt med så man slipper springa runt ensam helt retad, haha. Sjukt taggad inför imorgon med!

Just got home from the city, hanging around with Vic and fixed some things, had lunch at Mocco and picked up some clothes – nice to have an awesome blog mate to hang out with so you don’t need to run around by your own. I’m so excited for tomorrow now!

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *