Paris shopping

SHOP4 shop3 shop2
Blush & lipstick Sephora / Feather scarf, loovely lip balms and belt H&M

Detta är lite av vad som fick följa med hem ifrån Paris. Varför är det alltid roligare att shoppa utomlands? Även om det är H&M som finns precis överallt här? Haha. Ska in till stan och få min klänning och sedan ska jag till Kontrast och få håret fixat inför kvällen. Sen middag med bästa Im next-teamet innan vi drar till Chic-galan i samlad trupp!

This is some of the items that I bought in Paris. Why is it always funnier to shop in another country? Even though we have H&M everywhere here, haha. I’m going to the city to get my dress and then Kontrast to get my hair done for the night. The I’m next-team are starting with dinner and then we go together to the Chic-gala!

Posted in: Shopping
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *