Hair do

hairdo  hairdo3

Igår var jag hos topstylisten Janne på Kontrast och fixade håret inför Chic-galan. Alltid grymt nöjd när jag varit där och han förstod precis hur jag ville ha denna frisyr. Hade tvinnat inbakat på ena sidan och helt utsläppt på andra sidan. Fler bilder kommer på både frisyr och framförallt klänning!

Yesterday I got my hair done for the Chic-gala, by the top stylist Janne at Kontrast. He’s really amazing and understood exactly how I wanted my hair yesterday. It was twisted and embodied at one side and a lot of volume at the other. I will post pics of my dress and the gala later today!

Posted in: Beauty

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Business Alexandra Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *