Started from the bottom

CHIC6 CHIC3 CHIC4 CHIC5
My dress is Sass & Bide / 3rd pic by Fanny

Lite pics från Chic-galan. Blev en grym kväll. Ikväll ska jag och Fanny iväg på en annat litet fest, hemlighetsfullt men tror det blir riktigt bra. Innan dess blir det en sväng på stan, fika och inhandla lite småsaker.

Some pics from the Chic-gala. It was an awesome night. Tonight me and Fanny are going to another small little party, it’s pretty secret, but I think it will be perfect. Before that I’m going to the city, having coffee and do some shopping.

Posted in: Shopping

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita! Sandra Lindahl - Helgen med VG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *