Started from the bottom

CHIC6 CHIC3 CHIC4 CHIC5
My dress is Sass & Bide / 3rd pic by Fanny

Lite pics från Chic-galan. Blev en grym kväll. Ikväll ska jag och Fanny iväg på en annat litet fest, hemlighetsfullt men tror det blir riktigt bra. Innan dess blir det en sväng på stan, fika och inhandla lite småsaker.

Some pics from the Chic-gala. It was an awesome night. Tonight me and Fanny are going to another small little party, it’s pretty secret, but I think it will be perfect. Before that I’m going to the city, having coffee and do some shopping.

Posted in: Shopping

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *