Running free

BEACH2 BEACH4 beach1
Dress Love hedonia

Vilken grym kväll det blev igår! Maxinne hade fixat värsta uppstyrda festen för modebloggare. Först fick vi håret fixat på salong Bangs by Marre, champagne och bullar (!). Därefter vidare till G-star där vi fick varsin personal shopper, mitt val blev ett par grymma jeans och jacka och så skor till det ifrån Henry Kole (ska visa). Därefter vidare på middag på Escalier och fest på Wall, yes!

What an awesome night yesterday. Maxinne made the best party for fashion bloggers. First we got our hair done at saloon Bangs by Marre, champagne and cinnamon buns (!). Then we went to G-star and got one personal shopper each, I chose jeans and an awesome jacket and then shoes from Henry Kole. Then we had dinner at Escalier and partied at Wall, yes!

Posted in: Outfits, Photoshoots
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *