#Nellyholic

nelly_carolineroxy1 nelly_carolineroxy6b nelly_carolineroxy3  nelly_carolineroxy2 nelly_carolineroxy4 nelly_carolineroxy
Nelly: Dress John Zack / Shoes Nly Shoes / Bracelet Nly accessories
– As Necklace here –  ring here – and earrings here / Photo by Sanja, Edit by me

Hur underbara är skorna? Jag tycker dem är magiska. Sockersöta. För en något hårdare look hade jag matchat ett par vanliga pumps och med såna här ankle cuffs till. Vet ni? Jag blir snart hämtad av taxin för att åka och bli fotograferad för en tidning nu hela dagen, mer får ni veta här lite senare!

How wonderful are these shoes? I think they’re magical. For a more tough look I’d matched them with a regular pair of pumps and these ancle cuffs. By the way, I’m going to a photoshoot for a magazine the whole day, I’ll tell you more here later!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *