Shutting out

corner_carolineroxy1 corner_carolineroxy6 corner_carolineroxy2 corner_carolineroxy8  corner_carolineroxy4Photo: Sanja M, Edit by me / Cap & Waist coat Jfr / Shorts Levis3k / Gloves Nike / Converse Sarenza / Bracelet Nelly

Hejhopp! Idag har jag varit och fräschat till håret hos min bästa Janne på Kontrast, fikat med Lisa, mött upp Fanny & Maxinne efter helgens bravader och ska iväg till gymet en sväng nu. Senare kommer Cicci & Alex hit för hemmabio & taccos, höstmys när regnet öser ner!

Hey guys! Today I’ve been at my best hair dresser Janne at Kontrast, had coffee with Lisa, met up with Fanny & Maxinne after the party last weekend and now I’m going to the gym. Later Cicci & Alex are coming over to watch a movie and tacos, cosy times when the rain is pouring down.

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Fotografering för min nya kollektion Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *