Love being alive

LOVELIFE_CAROLINEROXY redcoat_carolineroxy6 redcoat_carolineroxy1a redcoat_carolineroxy7 redcoat_carolineroxy8 redcoat_carolineroxy5b

Photo: P.T / Faux fur Zara / Pants Acne / Earrings H&M / Shades Le specs / Watch Larsson and Jennings

Jag är kär i livet. Det är så underbart att leva. Har så mycket energi i kroppen och en sol som lyser över mig även i regnet. Jag tror lycka handlar mer om hur man ser på saker än på materiella saker i sig. Nog om filosofi, haha, ska snart möta upp Fanny och bege oss till Gina Tricots presskontor för AW, woopie!

I’m in love with life. It’s so amazing being alive. I have so much energy in my body and a sun that is shining on me even when it’s raining. I think being lucky is more about how you see on things than the material things in life. Enough about philosophy, haha, I’m meeting up with Fanny to head to Gina tricot press office for an afterwork, woopie!

Posted in: Outfits
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *