NOTION 1.3

 notion_carolineroxy1a notion_carolineroxy5 notion_carolineroxy4 notion_carolineroxy3 notion_carolineroxy
Sweater Notion 1.3

Myser runt i min nya favotröja från Notion 1.3 – den nylanserade kollektionen, tidigare Issue 1.3, som är grym! P är på väg hit och vi ska ut på stan direkt och fixa, sen möta upp resten av I’m next-gänget, vi ska till salong You ihop, bli fixade där och hänga innan vi drar ihop till Blog Awards.  Tusen tack till er som röstat på mig, ni är bäst! <3

I’m chilling around in my new raw sweater from Notion 1.3 – the new launched collection, earlier Issue 1.3, are awesome! P is on his way to me, we’re going to the city and then meeting up with the rest of the I’m next-team, we’re going to the saloon You to get our hair done and hang out before we go together to the Blog Award gala. Big thanks for your votes, you’re the best! <3

Posted in: Outfits
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *