And the winner is….

BLOGAWARDS

Alltså, mållös… Tänk att jag efter att inte ens ha bloggat i ett år, får gå upp på scen på årets Blog awards och ta emot priset för Årets nykomling mode. Jag är glad. Ni är så underbara, ni är helt enkelt bäst! Tusen tack för att ni röstat på mig, för alla fina kommentarer och mail, för att ni gör den här bloggen med mig! Stort tack även till Veckorevyn & juryn – grym kväll!

I’m speechless. I can’t understand, that after blogging less than a year, I get to receive this big award at the Blog Award 2013 – Newcomer fashion blogger of the year. I’m so happy. You’re so wonderful, you’re the best! Thank you so much for voting for me, for all your sweet comments and mails, and for doing this blog together with me!

BLOGLOVIN

Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *