You

you_carolineroxy2b you_carolineroxy2c
Jag bar Ida Sjöstedt / My dress from Ida Sjöstedt & Earrings Regal Roseyou2
Steve Terry in action, doing a wet lookyou blogawards3
you3

Innan Blog Awards igår så var vi i I’m next-teamet på Salong You stockholm och fick håret fixat, jag körde på en wet look och blev gryyymt nöjd med duktiga Steve Terrys jobb. Vi åkte därifrån till Blog Awards  och därefter till Suite, middag och drinkar med hela gänget! Jag är fortfarande så oerhört lycklig över vinsten, och så oerhört taggad inför framtiden!

Before Blog Awards the whole I’m next-team went to You Stockholm to get our hair done. The amazing Steve Terry did a wet look on me and I loved it! We went from there to the Blog Award gala and then to Suite for dinner and drinks with the whole team. I’m still so, so happy for the award and I’m so excited and filled with energy for the future!

Posted in: Beauty
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *