I’m next sviten

imnext

Under MBFW hade vi på I’m Next en egen svit på Berns där PR-människor, t ex modetidningar, TV osv kunde komma och träffa oss bloggare och spana in vad som är på G, vilka designsamarbeten och liknande som är aktuella framöver. Det blev en grymt lyckad dag och jag är så glad att vi får möjligheten att göra såna här specilla saker!

During MBFW all we bloggers at I’m Next had our own suite at Berns where PR-people, like fashion magazines, TV and so on could come and visit us bloggers and see what’s going on, new design-collabs etc. It was a great day and I’m so thankful we get to do stuff like this!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Paulina Danielsson - PARTYKUNGEN Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *