Girls’ night

gstar1 gstar3 gstar7 gstar4 gstar5 gstar2 gstar6

Häromdagen var jag och ett gäng sköna brudar inbjudna på ett bloggevent. Först fick vi håret fixade på Salong Bangs, därefter fick vi varsin personal shopper på G-star och Henry Kole, där vi fick skapa en egen outfit, tokälskar mina jeans och skor – de åker med till Paris! Sen var vi på trerätters middag på Escalier och rundade av på Wall. Tusen tack till alla inblandade och till Maxinne som styrt,  den perfekta tjejkvällen!

The other day I went to a great blog event. First we got our hair done at saloon Bangs, then we had personal shopper at G-star and Henry Kole. A three dinner course at Escallier and then partying at Wall. Big thanks to all people involved and to Maxinned that planned this perfect girls’ night!

Posted in: Shopping
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *