In action

action1 action3 action action2 action5A mix of in action pics

Godmorgon måndag! Höstsolen skiner och hela veckan bjuder på roligheter. Ska in till stan på möte om en stund och sedan möta upp Fanny och Kenza. Blir att fixa lite till bloggen och senare fortsätta packa, flytt snart… Oh ja, köpt lägenhet, SÅ glad!

Good morning monday! The autumn sun is shining and the calendar for this week is filled with fun stuff. I’m going to the city for a meeting and then meeting up with Fanny and Kenza. Gonna do some things for the blog and later keep on packing, I’m moving soon.. Yes, bought an apartment, SO happy!

Posted in: Outfits
Kommentarer (7)

You might also like

Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Paulina Danielsson - PARTYKUNGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *