In action

action1 action3 action action2 action5A mix of in action pics

Godmorgon måndag! Höstsolen skiner och hela veckan bjuder på roligheter. Ska in till stan på möte om en stund och sedan möta upp Fanny och Kenza. Blir att fixa lite till bloggen och senare fortsätta packa, flytt snart… Oh ja, köpt lägenhet, SÅ glad!

Good morning monday! The autumn sun is shining and the calendar for this week is filled with fun stuff. I’m going to the city for a meeting and then meeting up with Fanny and Kenza. Gonna do some things for the blog and later keep on packing, I’m moving soon.. Yes, bought an apartment, SO happy!

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *