IVYREVEL

ivyrevel_carolineroxy1 ivyrevel_carolineroxy3 ivyrevel_carolineroxy4 ivyrevel_carolineroxy2 ivyrevel_carolineroxy5
Sweater IvyRevel / Shorts Misbhv / Converse Sarenza / Necklace Bellevior

Hösten är här… Fick sitta med en filt om benen när jag och Fanny fikade på EH, men ute envisas man att sitta ändå såklart haha! Hur underbar är min nya tröja? Den är ifrån Kenzas andra kollektion av hennes märke IvyRevel. Kollektionen lanserades igår och är grym, missa inte!

The autumn is here.. Had to have a blanket over my knees when me and Fanny had a coffee at EH, we insist on sitting outside though haha! How wonderful is my new sweater? It’s from Kenza’s second collection of here brand IvyRevel. The collection was launched yesterday and are awesome, don’t miss it!

Posted in: Outfits
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *