Incisive

kaktus_carolineroxy1 kaktus_carolineroxy7 kaktus_carolineroxy kaktus_carolineroxy9b  kaktus_carolineroxy4 kaktus_carolineroxy10 kaktus_carolineroxy3  
Unseen pics from Rhodes this summer <3 Top Chicy / Shorts Levis / Bracelet Icon 

Idag har jag hängt i det mega stora Aftonbladet-huset. Steve visade mig runt överallt.. Nyhetsbevakningen såg ju ut som i en film, på helspänn, haha. Iallafall hade vi ett grymt möte och om ni gillar hårtips kommer ni äääälska det här!

Today I’ve been hanging out in the big Aftonbladet-house. Steve showed me around everywhere.. The news part was like in a movie, on edge, haha. Anyways, we had a great meeting and if you like hair tips you will looove this! 

Posted in: Outfits
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *