NICKELS AND DIMES

jumpsuit_carolineroxy1 jumpsuit_carolineroxy6 jumpsuit_carolineroxy2 jumpsuit_carolineroxy3b jumpsuit_carolineroxy jumpsuit_carolineroxy5b jumpsuit_carolineroxy7
Jumpsuit Ax Paris / Watch Larsson & Jennings / Dr Martens Sarenza / Gloves H&M

Vilken daaag! Haft tokmassa bra möten samt varit på pressvisning för kollektionssläpp 2 Mary-Kate & Ashley Olsen for Bikbok med resten av I’m next-teamet. Så mycket skoj i kalendern dessa dagar.. och bara 4 dagar kvar till Paris, woop woop!

What a daay! Have had so much great meeting and been at a press show for the second collection by Mary-Kate & Ashley Olsen for Bikbok with the rest of the I’m next-team. So much fun stuff in my calendar these days.. and only 4 days left for Paris, woop woop!

Posted in: Outfits
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *