Die real

mack_carolineroxy1 mack_carolineroxy mack_carolineroxy6 mack_carolineroxy3 mack_carolineroxy2 mack_carolineroxy4bCap Kepskultur / Top H&M / Pants Gina Tricot / Jeffrey Campbells Henry Kole / Bracelets H&M

Hejhopp! Ska precis iväg, det blir middag på Fotografiska, N-store, JC 50-års kalas och sedan middag på Suite, snacka om att allt hamnat på samma dag?! Haha, men kul såklart!

Heey! I’m just on my way to leave again, I’m going to a dinner by Lindex, N-store, then JC’s birthday party and then dinner at Suite, what happened with putting all stuff at the same day?! Haha, but it’s fun though!

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *