Burn baby

cow_carolineroxy1 cow_carolineroxy3 cow_carolineroxy2 cow_carolineroxy4 cow_carolineroxy
Shades Marc by Marc Jacobs / Leggings Imso / Bracelet Nelly / Jeffrey Campbells Henry Kole / Cap Urbanflavors / Photo Sanja & Edit by me

Hur bra dag?! Två kanonmöten och nu håller jag på och packar och fixar inför resan till Paris och fashion week där. Jag och Fanny åker ut och bor på hotell vid flygplatsen redan imorgonkväll så måste fixa klart allt, är så galet pepp!

What a good day! Two great meetings and now I’m preparing the last things for Paris and fashion week there. Me and Fanny are going to the hotel by the airport tomorrow already so I have to prepare everything now, I’m sooo excited!

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - versace Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *