Up and about

27sept1 27sept 27sept2 27sept5 27sept4

Igår var vi typ på turné kändes det som, haha. Massor av event inklämda på samma kväll. AW på presskontakterna, Lindex visade på Fotografiska, N-store och middag på Suite. Avrundade dock rätt tidigt för nu ska jag iväg på ett möte jag längtat efter i 3 veckor – asså sååå pepp!!!

Yesterday it felt like we were on a tour, haha. So much events in one night. AW at Presskontakterna, Lindex show on Fotografiska, N-store and dinner at Suite. Went home in time though because now I’m leaving for a meeting I’m sooo excited about!!!

Posted in: Shopping
Kommentarer (4)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Alexandra Nilsson - Halloween närmare sig.. Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Matchi match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *