Up and about

27sept1 27sept 27sept2 27sept5 27sept4

Igår var vi typ på turné kändes det som, haha. Massor av event inklämda på samma kväll. AW på presskontakterna, Lindex visade på Fotografiska, N-store och middag på Suite. Avrundade dock rätt tidigt för nu ska jag iväg på ett möte jag längtat efter i 3 veckor – asså sååå pepp!!!

Yesterday it felt like we were on a tour, haha. So much events in one night. AW at Presskontakterna, Lindex show on Fotografiska, N-store and dinner at Suite. Went home in time though because now I’m leaving for a meeting I’m sooo excited about!!!

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west We Are One - LÄXOR: VARFÖR? Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Ni vet känslan... BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *