Im next goes Paris

imnextparis2

Nu börjar packningen bli klar för Paris. Tidigt imorgonbitti åker vi, hela Im next gänget, till Paris fashion week för fartfyllda dagar. En liten del av packningen ovan, nya grymma klackar – Sway från Jennie-Ellen, magiska bågar från Karen Walker och såklart våra team-jackor!

Now I’m starting to get ready with the packing for Paris. Early tomorrow morning we’re leaving, the whole Im next team, to go to Paris fashion week. Above is a part of whats inside my bag – new awesome Sway heels from Jennie-Ellen, magical shades from Karen Walker and ofc, our team jackets!

Posted in: Travels

You might also like

Keela - Efter regn kommer solsken? Paulina Danielsson - NY VÄSKA Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - WHITE N GOLD N PINK N CÉLINE Keela - Everyday cravings.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *