Roar

skull_carolineroxy1 skull_carolineroxy4 skull_carolineroxy2 skull_carolineroxy3 skull_carolineroxy5 skull_carolineroxybb
Body Phixclothing / Converse Sarenza / Watch Larsson & Jennings / Shorts Levis3k

Hur knas att jag tog dessa fotona för en vecka sen? Nu är det ju höstarnas höst ute. Dock sägs det vara 25 grader i Paris så då får man några dagar sommar till. Ska ut till Clarion Arlanda hotellet och sova där i natt – dock känns det knappt som vi kommer sova, för pepp att åka nämligen haha!

How crazy is it that these pics is just one week old? Now it’s like the autumn of the autumns. But I’ve heard it’s like 25 degrees in Paris so then I’ll get some more summer days. I’m going to the airport hotel now to sleep there tonight – it feels like we wont get so much sleep dough, too excited to go, I’m like a kid I know haha!

Posted in: Outfits
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *