Bold

badass_carolineroxy1 Estradeur jacket here / Backstage fun from my latest model job

Woop woop, jag och Fanny har precis fått i oss en grym hotellfrulle här på hotellet på Arlanda, nu ska vi dra iväg med väskorna till terminalen och möta upp dem andra, sen bär det av till Paris.. Ska bjuda på mycket bilder, lovar! <3

Woop woop, me and Fanny just had a great breakfast here at the airport hotel. Now we’re going to the terminal to catch up with the others and catch the plane to Paris. I’m gonna post a lot of pictures, promise! Xo

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sandra Lindahl - HELGEN! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *