Bold

badass_carolineroxy1 Estradeur jacket here / Backstage fun from my latest model job

Woop woop, jag och Fanny har precis fått i oss en grym hotellfrulle här på hotellet på Arlanda, nu ska vi dra iväg med väskorna till terminalen och möta upp dem andra, sen bär det av till Paris.. Ska bjuda på mycket bilder, lovar! <3

Woop woop, me and Fanny just had a great breakfast here at the airport hotel. Now we’re going to the terminal to catch up with the others and catch the plane to Paris. I’m gonna post a lot of pictures, promise! Xo

Posted in: Outfits
Kommentarer (4)

You might also like

Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Paulina Danielsson - PARTYKUNGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *