Paris fashionweek

lips_carolineroxy8 lips_carolineroxy3b lips_carolineroxy5b lips_carolineroxy4 lips_carolineroxy9 lips_carolineroxy1
Shades Karen Walker / Shoes Jennie-Ellen / Shirt Gina Tricot / Belt Moschino / Earrings Regalrose

Såhär såg jag ut igår, precis innan Stella McCartney-visningen. Är seriöst galen i mina Karen Walker-brillor. Dessa dagar – se äta och andas mode typ, ordagrannt. Idag samma sak + Eiffeltornet. Kärlek!

This is what I looked like yesterday, just before the Stella McCartney-show. I’m seriously mad about my Karen Walker-shades. These days – see eat and breath fashion. Today the same thing + the eiffel tower. Big love!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Keela - Min nya pulsklocka! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - flower power Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *