Am I wrong

nellyholic_carolineroxy nellyholic_carolineroxy4 nellyholic_carolineroxy7 nellyholic_carolineroxy6b nellyholic_carolineroxy2
#Nellyholic Pants here / Shoes here / Shirt here / Ring here / Bracelet here

Var iväg från hotellet i 15 timmar i sträck för att hinna med visningar, eiffeltornet, Stylight-lunchen etc. Intensivt men så inspirerande. En dag kvar i Paris sedan hem till Stockholm där ny lägenhet väntar, excited!! Outfiten ovan är den andra för samarbetet med Nelly, älskar jeansen!

Been away from the hotel for 15 hours in a row, Eiffeltour, fashion shows, Stylight-lunch etc. Intense but so inspiring. One day left in Paris then back to Stockholm where a new apartment is waiting, excited!! The outfit above is my second one for the collab with Nelly, I love the jeans!

Posted in: Outfits
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *