Paris photo diary

photodiary8 photodiary7 photodiary3 photodiary6
At the Stylight blogger lunchphotodiary2
Chilling by the Eiffel towerphotodiary1 photodiary9

Godmorgon Stockholm! Vi kom hem sent i natt och jag och Victoria checkade direkt in på en grymt fin hotellsvit på Clarion, så nu har vi sovit grymt skönt och ätit världens största frukostbuffé, så gott! Har haft världens bästa Paris-resa på uppdrag av Im next och har så mycket bilder att visa upp, woop woop!

Good morning Stockholm! We arrived late last night, me and Victoria checked in to the hotel suite at Clarion hotel late last night. We have had the best breakfast and a nice sleep. The Paris trip with the Im next-team was the best and I have so much pics to show here, happy girl!

Posted in: Shopping
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *