Revolution

revolution_carolineroxy5c revolution_carolineroxy1 revolution_carolineroxy2 revolution_carolineroxy3 revolution_carolineroxy4        Top Notion 1.3 / Pants Notion 1.3 / Shoes Dr Martens / Ring Rue Gembon

Då var man igång hemma igen! Varit på ett möte om ett grymt samarbete idag och sedan fått nyckeln till nya lägenheten, snacka om bra dag! Hänger med Lisa på mitt hotellrum nu, ska bo här på Clarion Sign i 5 nätter för att jag anlitat golvbyte i nya lägenheten, klagar inte.. MEN vad jag längtar efter att få flytta in!

I’m on it at home again. I’ve been to a meeting about a great collab today and I’ve also got the keys to my new apartment, what a great day! I’m hanging out with Lisa at my hotel now, I’m staying at Clarion Sign for 5 days because I’ve hired a company for fixing the floor in the new apartment, I don’t complain.. but I really do long to move in!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *