CONTAGIOUS

golden_carolineroxy_1 golden_carolineroxy golden_carolineroxy3b golden_carolineroxy4 golden_carolineroxy2b
Bodysuit IvyRevel / Shoes Jeffrey Campbell / Shades Karen Walker / Jacket ShopDandJ / Necklace Belleviour

Fick nycklarna till lägenheten idag, så då var man lägenhetsägare, sjukt. Haft ett najs kreativt möte också, kommer bli så så bra. Ikväll blir det taccos, godis och Idol med några vänner. Är i så stort behov av en slappkväll haha. Puss!

Got the keys to my apartment today, so now I own an apartment, crazy. I’ve had a nice creative meeting today, it’s gonna be so fun. Tonight I’m having tacos, candy and watching Idol with some friends. I’m so in need of one chilly night haha. Xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *