California babe

usa_carolineroxy3 usa_carolineroxy2 usa_carolineroxyb3 usa_carolineroxy6 usa_carolineroxy7 usa_carolineroxy1

Outfit from the heat / Shirt Imso / Socks Urbanflavors / Shoes Chiquelle / Shorts Levis3k / Bracelets Icon

Vaknade upp till Luftens hjältar och hotellfrukost idag, älskar att få vara som ett barn ibland. Idag ska jag jobba med roligaste projektet och imorgon flyttar jag in i vår nya lägenhet, snacka om att livet leker. Hoppas ni har finaste söndagen!

Woke up to TaleSpin and hotel breakfast today, love to feel like a little kid sometimes. Today I’m working with the best project and tomorrow I move in to our new apartment, life’s wonderful. Hope you’ve the best sunday!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Älskar färg! Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *