Hair talk

HAIRTALK Riot_carolineroxyflamingo_carolineroxy2b beach_carolineroxy10 nellyholic_carolineroxy4 yoo kaktus_carolineroxy7

Efter många kommentarer, mail och frågor om mitt hår så har jag faktiskt en riktigt rolig grej att avslöja. Jag har ett stort projekt på G till er där ni kommer få massor av tips på produkter och frisyrer, steg för steg osv. Kommer på bloggen snart… hur kul?!

After lots of comments, mails and questions about my hair I have a fun thing to tell ya.. I have a big project coming up for you where you will get lots of tips of products and hair does, step by steps etc. On the blog soon, how fun?!

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - FARINA - NAKD Sponsored - Digital Queen Lisa Anckarman - TWIST & TANGO SWIMWEAR Josephine Qvist - SUSHIDATE BYGISELA - BIRTHDAY PARTY We Are One - Get to know: Elin Hagberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *