Sky is the limit

vagn_carolineroxy1a vagn_carolineroxy vagn_carolineroxy1b vagn_carolineroxy4 vagn_carolineroxy2
Outfit / Jacket Nerdyfresh / Sneakers Chiquelle / Headband & bracelets Icon / Socks Imso 

Heey! Började dagen tidigt med en inspelning av en podcast som jag ska vara med i, vi snackade om blogawards-vinsten och min bloggresa. Sen har jag flyttat fram till nu, fyra fulla bilar med bara kläder & skor, hjälp asså haha, ”bara” packa upp kvar. Ikväll firas nya lägenheten med Friday’s, woop!

Heey! Started this day early with recording a podcast, we talked about me winning the blog award and that I only have been blogging less than a year. After that I’ve just been moving my clothes, 4 filled up cars only with clothes and shoes, haha help.. ”just” need to unpack too.. Celebrating the new apartment with dinner at Friday’s tonight, woop!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *