Jungle fever

JUNGLEFEVER_CAROLINEROXY JUNGLEFEVER_CAROLINEROXY2Photoshoot this summer

Satt och kikade lite på datorn och såg att jag inte visat dessa bilder från en photoshoot i somras. Kommer bli någon fotoresa till värmen under vintern (L.A?), vad tror ni om det – gillar ni sol-inspo för att klara långa vintern? Jag älskar solstrålar och blå himmel. Word. Haha!

Was looking through my computer and found out I haven’t showed these pics form a shoot this summer. I’m planning a photo trip to the sun this winter (L.A?), what do you guys think about that, do you like sun-inspiration to handle the cold winter? I love sun beams and blue skyes. Word. Haha!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - En dag på grönan Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *