WE NEVER STOP

army_carolineroxy1 army_carolineroxy7army_carolineroxy3b army_carolineroxy2b army_carolineroxy5 Jacket Morris / Pants Estradeur / Belt H&M / Top The revellers / Dr Martens Sarenza

Woop woop! Börjar komma i ordning i lägenheten nu, så skönt! Haft ett sjukt givande möte idag och sedan hunnit med en god lunch på Mocco också. Invigde min nya jacka från Morris idag. Om ni vill shoppa en likadan eller något annat fint på Estella så har ni 10% med rabattkoden caroline13

Woopie! I’ve unpacked a lot in the apartment now, so nice. I had the best meeting today and a great lunch at Mocco. Wore my new jacket from Morris today, really love it!

BLOGLOVIN

 

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Mockberg event Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *