I stole the ride

truck_carolineroxy1a truck_carolineroxy2b truck_carolineroxy3b  truck_carolineroxy4
Jacket Phix clothing / Shorts Misbhv / Converse Sarenza / Top Bikbok / Bandana Carlings

Kom just hem från plåtningen. Är varmt i solen så man får hålla sig där, haha. Händer så galet mycket grejer nu så hänger knappt med, är så satans glad! Bästa av allt är att allt blir till innehåll här på bloggen framöver. Och ikväll – fredagsmyyys! Puss på er!

Just got home from the photoshoot. It’s hot in the sun so you’ve to stay there, haha. It’s so much going on right now and I can’t realize it, I’m so crazy lucky! The best part is that I’ll be able to share it all here on the blog soon. And tonight – friday hang out, candy and coke! Xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *