9 AM in Dallas

back_carolineroxy1 back_carolineroxy5 back_carolineroxy2 back_carolineroxy3 back_carolineroxy4Pants Bershka / Shoes Mdkn / Cap Urbanflavors / Jacket Bodaskins 

Hej fina! Idag har jag jobbat med hårgrejen jag berättade om, så himla skoj och längtar galet tills det publiceras här, ni läsare kommer få vara en stor del i det, vilket är extra skoj! Nu ska jag snart iväg och träna gym med grymma Alexandra, med målet att gå upp ett gäng kilo till (styrketräna är det enda som funkar för mig!), pepp!

Hey sweeties! Today I’ve been working with the hair thing I told you about, so much fun and I long to when I can publish it here. Now I’m on my way to go to the gym with Alexandra, with the goal to gain some more pounds (working out is the only thing working for me!), let’s go!

BLOGGG

Posted in: Outfits
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *