Rude boy pt II

rudeboy_carolineroxy rudeboy_carolineroxy3 rudeboy_carolineroxy4Shades – soon available on Lespecs!  / Shirt Misbhv

Behöver jag säga att jag älskar mina nya rudeboy-brillor från Le specs? De är inte släppta riktigt än, men den som väntar på ngt gott… Idag glider jag och Victoria runt på massa olika pressvisningar, hon bor hos mig denna vecka så vi tänkte beta av ett gäng även imorgon och torsdag med, hej pressveckan!

Do I need to say I love my new rudeboy-shades from Le specs? Today I’m hanging out with Victoria, stopping by different press shows, she’s staying with me this week so we’ve planned to go to some tomorrow and thursday too, hello there press week!

BLOGGG1

Posted in: Outfits
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *