Cuz I get my kicks without you

rasta_carolineroxy1A rasta_carolineroxy2 rasta_carolineroxy4b rasta_carolineroxy5b rasta_carolineroxy6Shirt & Jeans Gina Tricot / Bracelet & Necklace Icon 

Fredaaag! Idag kommer mina fina vänner Angelica & Olivia hit för att bo hos mig hela helgen, så himla skoj! Innan jag möter upp dem ska jag dock på ett tokroligt möte, wooah. Ha nu en underbar fredag! Xx

Fridaaay! Today my beautiful friends from the weast coast arrives to stay with me the whole weekend, so much fun! Before I’m meeting up with them I’m going to an awesome meeting, wooah. Have a fab friday! Xx

BLOGGG

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Thailand Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *