misbhv1_carolineroxy misbhv_carolineroxy6b  misbhv_carolineroxy3a misbhv_carolineroxy7 misbhv_carolineroxy2
Jacket Misbhv / Shoes Julja / Pants, top & Necklace Brandy Melville

Dog jackdöden för denna jacka kan man säga, så galet snygg! Älskar bomberjackor och extra kul när det händer lite på dem, såklart hehe… Tänkte låta frågestunden i inlägget nedanför fortsätta även idag, så ska jag svara på era frågor därefter, kul att ni frågat så mycket redan! Hoppas ni får en fin söndag! Xx

I kind of died when I first saw this jacket, so crazy gorgeous! I love bomber jackets and its extra fun when it is something special with it, of course hehe.. I’m going to leave the Q/A in the post below open today too, and then I’m gonna answer your questions, fun that you already asked a lot! Hope you’re having a great sunday! Xx

BLOGGG

Posted in: Outfits
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *