…and we’ll never be royals

leogt_carolineroxy1 leogt_carolineroxy leogt_carolineroxy3 leogt_carolineroxy4
Leo kimono Gina Tricot / Shades Marc by Marc Jacobs / Top & Pants Brandy Melville / Converse Sarenza

Gaaalet vad jag känner mig inspirerad och pepp på allt just nu. Vaknade typ och hoppade upp ur sängen i morse och sprang runt och dansade med min hund i vardagsrummet, haha. Haft två intressanta möten idag och ikväll ska jag träna samt förbereda inför imorgon (plåtning hela dagen), woop woop!

I feel sooo d-mn inspired and happy about everything right now. I practically woke up this morning and jumped out of my bed, went out in the living room and started to dance with my dog, haha. So.. I’ve had two interesting meetings todays and now I’m going to work out and then prepare for tomorrow (photshoot all day), woop woop!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *